Het gezicht achter

https://littlepawspetshop.nl/wp-content/uploads/2022/04/little-paws-pet-shop.png
MRF_9983
hallo-litpaws.png

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent wie nu het gezicht achter Little Paws Pet Shop is .. of zijn. Dat ben ik namelijk, Denise, samen met mijn roedel Border Collies en een handjevol Russische Dwerghamsters. Wellicht dat je mij nog kent van de voorheen plaatselijke dierenspeciaalzaak in Barendrecht, of misschien heb je ooit een hamstertje van mijn 'Hamstery Pure Colour' geadopteerd, of wellicht ben je lid van de HamsterScaping groep en kennen we elkaar daarvan. In alle gevallen vind ik het hartstikke leuk om ook nu via deze weg kennis met je te maken. 

Net als vele ben ik van jongs af aan een echte dierenliefhebber. Toen ik uiteindelijk mijn stage begon in de plaatselijke dierenspeciaalzaak hier in Barendrecht begon er echter een heel nieuw hoofdstuk. Dit is een plek geweest waar ik ontzettend veel heb mogen leren en waar iedereen op zijn eigen tempo werd aangespoord om te groeien. Men stond open voor nieuwe inzichten en al snel gebeurde het dat er positieve veranderingen werden gecreëerd op het welzijnsgebied van de dieren. Niet alleen de hamsters, ook de cavia's en konijnen. Op 28 augustus 2014 ontwikkelde ik 'HamsterScaping' en eind 2016 kwam dit naar social media en organiseerde we in maart 2017 de eerste workshops. Hoe ontzettend gaaf was het dat we op deze manier het welzijn op grote schaal konden veranderen. Natuurlijk nóóit gedacht dat het zó groots werd opgepakt en ik nu met regelmaat in gesprek ben met mensen uit bijvoorbeeld Singapore, Amerika enzovoort..

 

Thuis zat ik ook niet stil. Ik had honden, ik had mijn Russische Dwerghamstertjes, ik had een tuin vol met konijnen en uiteindelijk zelfs een hele groep cavia's die hun eigen kamer hadden. Ik werkte fulltime, was vol passie bezig met mijn dieren thuis en natuurlijk mag ik mijn Quarter horse merrie niet vergeten; ook daar was ik veel te vinden en trainde we fanatiek voor wellicht onze eerste western wedstrijd ...

 

Tot het moment kwam dat ik een auto-ongeluk kreeg. Een dag die mijn hele leven overhoop gooide. Maar, laten we daar niet te lang bij stil staan. Want een geluk bij een ongeluk is het misschien achteraf gezien wel .. De pijnklachten, dat is iets waar ik mee moet leren leven. Maar door het anders kijken naar de wereld, het streven naar mijn eigen dromen en het leren kiezen voor mijn eigen geluk heeft wel de eerste zaadjes geplant voor wat ik nu hier met jullie mag delen.

 

Met trots. Met ontzettend veel trots mag ik jullie voor het eerst ontmoeten in mijn eigen webshop, volledig gericht op het welzijn van de dieren. Een uitgebreid assortiment die in directe contact staat met HamsterScaping, aangevuld met andere belangrijke aspecten die belangrijk zijn voor konijnen, cavia's, hamsters en andere kleine knaagdieren. En mede door mijn grote passie (en ook kennis) op het gebied van Honden heb ik een klein poosje een assortiment voor Honden aan mogen bieden, maar helaas kan ik hier nog minder opboksen tegen de grote concurrenten en was dit niet geschikt voor mijn kleine webshopje. Niet getreurd, we blijven gewoon gezellig focussen op HamsterScaping en meer..

Het honden-test-team bestaat uit (van links naar rechts):

Lupa, 19-04-2007 - 09-03-2021†
Bodhi, border collie reu van 8jr.
Mera, border collie teefje van 4jr.

Bodhi & Mera zijn volle broer en zus. Wist je dat hun andere zusje in de finale van Hollands Got Talent heeft gestaan? Nymeria was het eerste pupje dat werd geboren, daarna kwam Mera.

Het hamster-test-team is een team dat met regelmaat verandert. Dat is een bijkomstigheid van het hebben van een Hamstery. Maar wellicht ken je deze bekende gezichtjes wel. Helin is helaas in januari 2023 overleden op een leeftijd van 2,5 jaar. Jeronicus woont als pensioenhamstertje bij Marlanda.
Hier thuis woont nu alleen nog Chinese Dwerghamster Ni-Hao, en wie weet ..

https://littlepawspetshop.nl/wp-content/uploads/2022/04/Blauw-Wildkleur-Vrouw.jpg
https://littlepawspetshop.nl/wp-content/uploads/2022/04/Blauw-Wildkleur-Pearl-Man.jpg

Leuk dat ik je een stukje over 'ons' mocht vertellen.
Ik kijk uit om verder kennis met jou en je dieren te maken!
Tot snel!